Αρχείο κατηγορίας: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιαν 05

Δωρεά Make-A-Wish

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συνεισέφεραν στον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος αγοράζοντας ένα αστεράκι ώστε να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών που στηρίζει ο οργανισμός.

Ιαν 03

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία γονέων η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου μας.

Ιαν 03

Διαγωνισμός “Αστέρι της ευχής”

Οι μαθητές των Ε’ & Στ’ τάξεων συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής του Make-a-wish Ελλάδος, “Αστέρι της ευχής”. Αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Ιαν 02

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2022

Οι μαθητές του σχολείου μας διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες τους το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου μετά τη Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή. Τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με διάφορα υλικά που μάζεψαν από το δάσος, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και εκτέλεσαν συνταγή για σπιτική πλαστελίνη!

Δεκ 27

Επέτειος 17ης Νοεμβρίου 2022

Την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου διεξήχθησαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις. Αρχικά τα παιδιά παρακολούθησαν το παρακάτω βίντεο που εξιστορεί με απλά λόγια τα γεγονότα που συνέβησαν το Νοέμβριο του 1973. Στη συνέχεια οι μαθήτριες και οι μαθητές των Ε΄ και Στ’ τάξεων παρουσιάσαν θεατρικό έργο βασισμένο στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Ακολούθησε παιχνίδι ερωτήσεων …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Νοέ 08

Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν κάποιες πρώτες γνώσεις σχετικά με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς έκαναν θωρακικές συμπιέσεις σε πρόπλασμα και χρησιμοποίησαν εκπαιδευτικό απινιδωτή.

Οκτ 31

Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή μας για την επέτειο του ΟΧΙ. Το νηπιαγωγείο μαζί με τις Α’ και Β’ τάξεις παρουσίασαν ποιήματα, οι Γ’ και Δ’ τάξεις έπαιξαν ένα θεατρικό έργο και οι Ε’ και Στ’ τάξεις χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο. Στις 28 …

Συνέχεια ανάγνωσης »