Μηνιαίο αρχείο: Ιανουάριος 2023

Ιαν 10

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Τη Δευτέραα 4 Δεκεμβρίου αφιερώσαμε το πρώτο διδακτικό δίωρο για να μάθουμε κάτι περισσότερο για τα άτομα αυτά. Αρχικά έγινε συζήτηση σχετικά με τα είδη αναπηρίας που υπάρχουν. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τα παρακάτω βίντεο για να εξοικειωθούμε με τα χαρακτηριστικά του αυτισμού, ο οποίος …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Ιαν 05

Χριστουγεννιάτικη πρόσκληση

Με αφορμή την ενότητα της Γλώσσας “Οι φίλοι μας, οι φίλες μας”, όπου ένας από τους στόχους είναι τα παιδιά να μάθουν να συντάσσουν μία πρόσκληση, οι μαθήτριες και οι μαθητές των Ε’ και Στ’ τάξεων δημιούργησαν την πρόσκληση για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας. Αρχικά συμφώνησαν ποιο ακριβώς θα είναι το περιεχόμενο και …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Ιαν 05

Χριστουγεννιάτικο δεντράκι

Εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, μία από τις δραστηριότητές μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δεντράκι στον υπολογιστή. Μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας εδώ.

Ιαν 05

Δωρεά Make-A-Wish

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συνεισέφεραν στον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος αγοράζοντας ένα αστεράκι ώστε να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών που στηρίζει ο οργανισμός. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων λάβαμε και το πιστοποιητικό υιοθεσίας: Η συνεισφορά των παιδιών μας θα βοηθήσει την Σοφία, 17 ετών, με αιμοφαγοκυτταρικό σύνδρομο, να πραγματοποιήσει την ευχή …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Ιαν 05

Έντυπο γονικής συγκατάθεσης

Πατώντας στην παρακάτω εικόνα θα βρείτε το έντυπο το οποίο μοιράσαμε στην αρχή του σχολικού έτους 2022-2023 περί γονικής συγκατάθεσης για ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στο site του σχολείου.

Ιαν 03

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσία γονέων η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου μας.

Ιαν 03

Διαγωνισμός “Αστέρι της ευχής”

Οι μαθητές των Ε’ & Στ’ τάξεων συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής του Make-a-wish Ελλάδος, “Αστέρι της ευχής”. Απονεμήθηκε στα παιδιά ΕΠΑΙΝΟΣ από τον Οργανισμό για τη συμμετοχή τους.

Ιαν 02

Χριστουγεννιάτικο bazaar 2022

Οι μαθητές του σχολείου μας διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο bazaar με δημιουργίες τους το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου μετά τη Χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή. Τα παιδιά κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με διάφορα υλικά που μάζεψαν από το δάσος, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και εκτέλεσαν συνταγή για σπιτική πλαστελίνη!